به گزارش طبنا از هلث‌پرپ، محصولات تراريخته در واقع محصولات گياهي، حيواني يا ميکروارگانيسم‌هايي هستند که به صورت ژنتيکي (DNA) دستکاري شده است و به شکلي مصنوعي توليد مي‌شوند. اين کار به وسيله فناوري تراريخته، به وسيله دانشمندان انجام شده است. خوراکي‌هايي که به اين طريق توليد مي‌شوند، از نظر مقدار محصول، افزايش بسياري داشته و البته دوام بيشتري دارند. در حال حاضر هنوز کسي نمي‌داند که اين نوع توليد مواد غذايي چه اثرات مخربي روي بدن مي‌گذارد و در عين حال هيچ کس هم مطمئن نيست که اين روش کاملا سالم باشد.


با اينحال محققان بسياري در زمينه مواد غذايي تراريخته بررسي‌هاي متعددي انجام داده‌ و متوجه شدند که اين نوع خوراکي‌ها، سلامتي برخي از افراد را به خطر مي‌اندازند. از اين خطرات مي‌توان به موارد زير اشاره کرد:




سميت خوني و عدم رشد جنين



محققان کانادايي، براي اولين بار، موفق به رديابي آفت‌کش‌هاي مربوط به مواد غذايي تراريخته، در خون ن باردار، جنين و البته ني که باردار نيستند، شدند. دانشمندان متوجه وجود سم Bacillus thuringiensis در محصولات تراريخته شرکت مونسانتو، در نمونه خون اين ن و جنين شدند. آنها همچنين مشاهده کردند که جنين در حال رشد، به شدت به عوارض ناشي از وجود بيگانه‌زيست‌هايي که معمولا به طور طبيعي در بدن جانداران ديده نمي‌شود، حساس است. اگرچه توليدکنندگان محصولات تراريخته مدعي‌اند که پروتئين‌هاي يافت شده در اين محصولات به خوبي در بدن تجزيه شده و هنگام فرايند هضم به طور کامل از بدن خارج مي‌شوند، با توجه به اثري که اين محصولات روي مادران و جنين‌هايشان مي‌گذارد، نمي‌توان کاملا به اين محصولات اعتماد کرد.




ايجاد واکنش‌هاي حساسيتي




انتقال ژن از يک ارگانيسم حساسيت‌زا به يک ارگانيسم ديگر که ويژگي‌هاي حساسيت‌زايي ندارد، هم موضوع مورد بحث است. در واقع وقتي ژن‌هاي اين دو ارگانيسم، با يکديگر ترکيب مي‌شوند، ممکن است موجب توليد غذايي شود که پس از هضم، موجب حساسيت در فرد شود. خوراکي‌هايي که با روش‌هاي طبيعي توليد مي‌شوند، نيازي به آزمون حساسيت ندارند. اما غذاهاي تراريخته به چنين آزموني نياز دارند.




التهاب معده و بيماري سلياک




محققان آمريکايي پس از بررسي‌هاي مختلف، متوجه شدند که محصولات تغيير ژنتيکي شده، اثرات بدي روي سلامت بدن دارند. محصولات تراريخته مي‌توانند وضعيت بيماري‌هاي مربوط به گلوتن، از جمله نفوذپذيري روده، عدم توازن باکتري، فعاليت سيستم ايمني بدن، واکنش حساسيت‌زا، اختلال در هضم و صدمه به ديواره روده را بدتر کنند. همچنين عدم تحمل گلوتن در افرادي که از اين محصولات استفاده مي‌کنند، حادتر مي‌شود. اين محققان مي‌گويند، محصولات تراريخته مي‌توانند فرد را به اختلال خودايمني و سلياک نيز مبتلا کنند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

به ddddd12 خوش آمديد آتليه عکاسي کودک همه چيزستان Dale Janelle وبلاگ شخصي رويا جعفري Darshan نادر سلامت youmovies وبلاگ هاي چارم شيد Eddie