مزيتهاي مواد غذائي ارگانيک و تفاوت آن با مواد غذائي غير ارگانيک:


يکي از مهم‌ترين مزيت‌هاي محصولات غذايي ارگانيک وجود طعم و مزه بهتر و طبيعي تر و خواص غذايي بيشتر اين محصولات نسبت به محصولات توليد شده در سيستم زراعي رايج و محصولات اصلاح شده است.


ارزش غذايي و ويتامينها در غالب محصولات ارگانيک بسيار بيشتر از محصولات سيستم رايج است. از اين جمله مي‌توان به محتوي بيشتر ويتاميهايي مانند ويتامين B، ويتامين C، ويتامين E، ليکوپن و مواد معدني همچون منيزيم، آهن و روي در محصولات باغي مانند گوجه فرنگي و وجود آنتي‌اکسيدانها و اسيدهاي آمينه مفيد در ساير محصولات اشاره کرد.


مواد غذايي ارگانيک حاوي آنتي اکسيدان بيشتري است. در مواد غذايي ارگانيک آنتي اکسيدان Phenolic بيشتر يافت ميگردد (50 درصد بيشتر از محصولات غير ارگانيک). چراکه آفت کشهاي مصنوعي توليد اين مواد را در گياهان کاهش داده اما کودهاي حيواني و آلي بکار رفته در کشاورزي ارگانيک توليد آنها را افزايش ميدهد.


کمتر سمي هستند. محصولات ارگانيک سالم تر بوده و به بقاياي آفت کشهاي آلي کمتر آلوده ميباشند. همچنين اين محصولات فاقد افزودنيهاي غذايي بوده و طبعاً سالمتر مي باشند.


توليد کنندگان محصولات ارگانيک از استانداردها و دستورالعمل هاي بسيار سخت گيرانه اي تبعيت مي کنند که احتمال آلوده شدن اينگونه محصولات به مواد شيمايي و سمي به حداقل ممکن مي رسد. گواهي نامه هاي محصولات ارگانيک، به عنوان بيمه هايي است که در توليد اين محصولات از مواد شيميايي و سمي استفاده نشده است.


مواد غذائي ارگانيک خطر بيماري ها را کم مي کند. خيلي از مراکز حفاظت محيط زيست در يافته اند که مواد شيميايي موجود در آفت کش ها داراي اثرات سرطان زايي و بيماري زايي هستند. کشاورزي ارگانيک يکي از راههاي کاهش مصرف سموم شيميايي و کم کردن اين مواد به منابع آب، زمين و هوا است


 


غذاهاي ارگانيک چيستند؟


به فراورده¬¬هاي کشاورزي که در توليد و فرآوري آن-ها از کودهاي شيميايي سموم و هورمون¬ها و دگرگوني¬ها و دست¬کاري¬هاي ژنتيکي استفاده نشود و همه¬ي مراحل تقويت زمين، کاشت و برداشت با استفاده از نهاده¬هاي طبيعي، کود ارگانيک، کمپوست¬ها، ات سودمند و. باشد خوراک ارگانيک گفته مي¬شود.


از اهداف مهم در توليد غذاي ارگانيک، آغشته نکردن مواد غذايي با مواد شيميايي و تهيه¬ي غذاي پاک است.


تاريخچه¬ي ارگانيک


نخستين بار «اشتاينر»، اقتصاددان آلماني در سال 1924 تحت عنوان اقتصاد کشاورزي، غذاهاي ارگانيک را مطرح کرد. در سال 1980 ميلادي کشورهاي اروپايي قوانين مربوط به غذا و کشاورزي ارگانيک را وضع کردند و در سال 1990 عنوان استانداردها براي محصولات پاک تدوين شد.


فرانسه اولين کشوري است که براي ميوه¬ها و سبزي-جات و غلات، برچسب دولتي با عنوان کشاورزي ارگانيک ارائه داد.


 


 



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها

Laura Anjana وبلاگ در زمينه بک لايت رزرو هتل در ايران يک جرعه آسمان Philip NamSys Inc. معما خانه آنلاين بلاگ معرفي فروشگاه هاي اينترنتي